Post Image

در این قسمت از نوشته می خواهیم به سوال تدوین فیلم یعنی چه؟ پاسخ دهیم. تدوین، حرفه ای است که در آن هنر و تکنیک در کنار هم قرار می گیرند تا اثری جذاب و دیدنی خلق شود. برای کسب درآمد از تدوین باید علاوه بر آشنایی با اصول و تکنیک های این حرفه، خلاقیت و ذوق هنری نیز داشته باشید. همچنین علاوه بر آشنایی با اصول فیلم سازی باید با اصول زیبایی شناسی هنری نیز آشنا باشید.

نرم افزار قدرتمند پریمیر (Adobe premiere) نرم افزاری برای ادیت و تدوین فیلم است که در اکثر شرکت های فیلم سازی، آتلیه ها و سایر موسساتی که با ادیت فیلم سر و کار دارند مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار این امکان را به کاربر می‌ دهد تا با به کارگیری امکانات و تکنولوژی های ویرایشی ویدیوهای متفاوت با فرمت های گوناگون را به صورت حرفه ای ویرایش کند. مونتاژ انواع فیلم ها و ساخت میکس های زیبا از دیگر قابلیت های این نرم افزار کاربردی است اما باید بدانید صرف یادگیری نرم افزار پریمیر به تنهایی جهت ندوین یک فیلم یا تیزرتبلیغاتی و… کفایت نمی کند و فراگیری دانش أصول تدوین و هنر و زیباشناسی تدوین باعث می شود که مهارت لازم جهت تدوین فیلم ، تیزر و…  کسب کنید و موجب تمایز دیدگاه و سطح شما از یک اپراتور به کارگردان هنری خواهد شد.

نرم افزار پریمیر

آموزش محیط کار تدوین در نرم افزار

ورود منابع مختلف به نرم افزار و آشنایی با فرمت های مختلف و تنظیمات اولیه و ساخت پروژه

آشنایی با تاین لاین و مراحل سه گانه تدوین و کار با صدا

آشنایی با اصلاح رنگ و کنترل افکت

اکسپورت و انواع خروجی تصاویر

هنر تدوین

کلیات و اصول تدوین

آشنایی با تدوین تداومی

آشنایی با تدوین غیرتدامی

زمان و تدوین

تدوین گفتگو

کاربرد جلوه های ویژه در تدوین

استودیو دژاوو با مشارکت آقایان محمد ظل انوار ( تهیه کننده ) و مرتضی نیتی ( کارگردان و مدیر آتیله ) در سال 1390 راه اندازی شد و تولیدات متمرکز این مجموعه در حوزه ساخت انواع تیزرهای تبلیغاتی ( رئال انیمیشن دو بعدی و سه بعدی ، ویژوال افکت ، موشن گرافیک و…) فیلم های صنعتی ، مستند بیوگرافی و … در گریدهای مختلف از لحاظ بودجه تولید می باشد. ایده پردازی ، پیش تولید ، تولید ، تدوین ، ساخت انواع انیمیشن و یا ویژوال افکت اصلاح رنگ ، صداگذاری ، صدابرداری ، جلوه های سمعی و بصری ، تنها بخشی از فعالیت های این استودیو می باشد.

بعدی
آنچه که باید درباره صدا و ابزارهای صدابرداری بدانید